Ügyfeleink a kapcsolatot felvehetik velünk telefonon (+36 30 338 0244) keresztül, illetve interneten (Facebookon, vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). A kapcsolatfelvétel során először az esetleges kérdésekre válaszolunk, mikor ezeket tisztáztuk az érdeklődőinkkel azután egyeztetjük a konkrét adatokat: időpont, létszám, gyerekek, nagy vagy kis apartmant szeretne és ezek tükrében egyezünk meg az árban. Ezt követi a szerződéskötés, illetve a számla rendezése átutalással történő fizetéssel.

A banki átutalás után kérjük a fizetésről szóló bizonylatot e-mailben elküldeni a részünkre!

Az átutalásos számla átvételétől számítva 8 munkanapon belül kötelesek átutalni az összeget, amit a következő devizanemekben fogadunk el: Kuna, Euro, Forint. Ettől kezdve a foglalás nem módosítható és nem lemondható!


A kifizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni!

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy nyaralásuk ideje alatt kötelező maguknál tartani a szerződést, a számlát és a banki fizetésről szóló bizonylatot!

 

A zavartalan pihenés érdekében minden vendégnek elkérjük az utazási okmány másolatát illetve lakcímkártya másolatát, mely a Horvát Turisztika Hivatal idegenforgalmi adójának befizetéséhez szükséges (1 euro/fő/éj) melyet az ár nem tartalmaz, azonban mi rendezzük a bejelentést és a fizetést.

 

Villa Habib D.O.O.

Cím: 22211 Vodice, Lasan Ante Kabalera 51/A 
Foglalás azonnal, magyarul: +36 30 338 0244