Apartmanjaink sokkal egyszerűbb szálláshelyet biztosítanak egy szállodával szemben, úgy elégítik ki az ember összes igényét, hogy nem kész megoldásokat kínálnak, hanem lehetőségeket. Például egy apartmanban van lehetőség külön igény szerinti főzésre, vagy akár kerti sütögetésre. Az emberek többsége a megfizethetőséget választja egy apartman szolgáltatásaival, egy szállodáéval szemben. Apartmanházunk 5 darab ****-os apartmanból áll, Vodice frekventált helyén mindössze 450 lépésre (340 m) a tengerparttól és 1500 méterre a csodás belvárostól.

Teljesen új, modern környezet mindenki számára!  A Villa Habib apartmanház 4 db 4 fős és egy tetőtéri 8 fős apartmannal várja a kikapcsolódni vágyókat. Az apartmanok saját erkéllyel, terasszal rendelkeznek, ahol vendégeink akár a szabad ég alatt élvezhetik a vodicei estéket, egy közös sütögetéssel egybekötve biztosított grillsütőkkel. Apartmanjaink teljesen fel vannak szerelve, található többek között minden apartmanban nagyméretű televízió magyar csatornákkal, kávéfőző, hűtő/fagyasztó, főzőlap, tányérok, edények, evőeszközök, mennyezeti légkondicionáló minden szobában, illetve ingyenesen használható wifi az apartmanház teljes területen. Mindegyik apartmanunkban számkódos széf használata áll rendelkezésre vendégeink számára.

Apartmanjainkba a legkorábbi érkezés lehetősége 14.00, a szobák elhagyásának időpontja 10.00.

Ha azonos napokon történik a vendégek távozása és az új vendégek érkezése, kapacitás hiányában előfordulhat, hogy 14.00 után tudjuk átadni az apartmanokat. Köszönjük megértésüket!

Villa Habib D.O.O.

Cím: 22211 Vodice, Lasan Ante Kabalera 51/A 
Foglalás azonnal, magyarul: +36 30 338 0244